fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Reportaj la graniță: refugiații continuă să vină în România, un copil a alergat spre frontieră

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Trei reporteri ai ziarului Incomod au mers în cursul nopții trecute la vama Isaccea, în județul Tulcea, unde refugiații din Ucraina continuă să vină. Preponderent femei și copii au fugit din calea războiului pornit de Rusia condusă de Vladimir Putin și au plecat, unii chiar pe jos, în țările din apropiere, inclusiv România.

În imaginile surprinse de reporterii noștri noaptea trecută se văd oameni care trec granița, iar un copil fuge spre frontieră, trăgând un bagaj mic după el. Alți refugiați și-au luat cu ei animalele, iar într-una dintre filmări se vede un câine în lesă, înfășurat într-o pătură.

- Reclamă -

Vedeți mai jos filmarea în care copilul despre care vorbeam mai sus ajunge la graniță. Mai multe imagini video cu refugiați sosiți noaptea trecută în România puteți vedea pe canalul nostru de Telegram: https://t.me/ziarulincomod.

Rămâneți pe Incomod. Vom reveni cu noi imagini și cu informații despre refugiații care au intrat noaptea trecută în România pe la vama Isaccea, oferite de reporterii noștri de la graniță.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img