Mai mulți români au fost filmați în timp ce vandalizau o mașină. Au lovit automobilul cu crose de golf, iar potrivit unui vecin, românii erau nervoși pentru că șoferul mașinii parcase pe locul lor.

Trei români din Marea Britanie au fost filmați în timp ce vandalizau o mașină parcată în fața reședinței lor. Românii au lovit mașina cu crose de golf și cu un topor și au găurit-o cu o bormașină electrică, titrează the Daily Mail.

Potrivit unui vecin al bărbaților, românii erau nervoși deoarece mașina a fost abandonată chiar pe locul lor de parcare. Autoritățile au fost cele care au blocat roțile mașinii, dar automobilul nu a mai fost ridicat de proprietar. Vecinul spune că acțiunea românilor a avut efect deoarece după ce a fost vandalizată, mașina a fost ridicată de autorități.

Jurnaliștii britanici spun că mașina aparținea tot unui vecin, iar acesta se afla în conflict cu românii. Nu era pentru prima dată când automobilul a fost parcat în fața casei românilor.

Un alt vecin le-a povestit jurnaliștilor că mașina se afla indisponibilizată pe acel loc încă de acum opt luni de zile, pentru că proprietarul nu și-a plătit taxele de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here