fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

VIDEO Scandal la Ciorani, unde un deputat a mers în campanie contra primarului. Deputatul fusese amenințat să nu vină

Citește Și

- Reclamă -

A ieșit scandal duminică la Ciorani, unde un deputat prahovean a mers în campanie, deși primise mesaje în care era avertizat că ar fi mai bine să nu facă acest lucru (video la finalul articolului).

Este vorba despre deputatul prahovean George Ionescu, de la Alianța Dreapta Unită, care a mers să stea de vorbă cu oamenii din comuna Ciorani. Însă, înainte să facă acest lucru, spune că a primit mesaje în care i se spunea că mai bine nu ar merge, pentru că primarul Marin Voicu (foto sus) va veni cu niște oameni care îl vor agresa.

”Eu am anunțat că voi merge în Ciorani să fac o întâlnire cu cetățenii, am primit niște mesaje de la prieteni să nu mă duc acolo că așa vrea primarul, că nu e bine să mă duc acolo pentru că primarul o să vină cu niște oameni care o să mă agresez, chestiuni de genul.”, ne-a povestit deputatul.

- Reclamă -

Cu toate acestea a mers la Ciorani, unde primarul chiar a venit însoțit de mai multe persoane care au pornit un adevărat scandal. În paralel, și oamenii veniți să se întâlnească cu George Ionescu l-au apostrofat pe primar, spunându-i că este penal, după cum se vede pe filmarea de mai jos.

”Eu m-am dus totuși acolo, când am ajuns erau cetățeni din Ciorani care voiau să vorbească cu mine. La un moment dat a venit primarul împreună cu vreo cinci oameni care țipau la mine că ce caut în Ciorani, că să plec de acolo, că n-am mai venit niciodată și am venit acum. Primarul a venit la mine și m-a întrebat de ce am venit în Ciorani să fac circ. I-am zis că circul e făcut de el că deja mă anunțase prin prieteni comuni să nu mă duc și, în ciuda presiunilor pe care le-a făcut, oamenii au ieșit în stradă și chiar i-au zis primarului că le-a distrus comuna și că este penal, reacția oamenilor a fost total împotriva primarului”, ne-a mai povestit George Ionescu, care ne-a spus că dintre cei cinci unul l-a amenințat că dacă mai vine în Ciorani îl bate, fiind vorba despre bărbatul din fotografia de mai jos:

 - Ziarul INCOMOD

Parlamentarul spune că la întreg scandalul a asistat și poliția care nu a intervenit, însă, întrucât conflictul nu a degenerat în violențe. Totuși, ulterior, sătenii care l-au certat pe primar s-au dus la un bar de lângă unde a venit Jandarmeria și i-a amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cu toate acestea, Ionescu le transmite: ”Ciorăneni, aveți curaj și ieșiți pe stradă că n-o să vi se mai întâmple nimic!”

- Reclamă -

După cum puteți vedea și pe filmarea de mai jos, deputatul spune că persoanele aduse de primar la scandal sunt aceleași care în urmă cu patru ani l-au agresat fizic în curtea sa, atât pe deputat cât și pe fiul său.

Background

George Ionescu este un deputat ales pe listele PNL, ulterior demisionat din partid. În prezent candidează pentru șefia Consiliului Județean Prahova din partea Alianței Dreapta Unită (Forța Dreptei, USR și PMP).

Marin Voicu este primarul comunei Ciorani, a fost ales de pe listele PNL, ulterior a fost arestat preventiv într-un dosar de fraudare a alegerilor din 2020, iar în prezent ar fi anunțat că va candida de pe listele PSD.

Imagini de la scandalul de duminică din Ciorani:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut