fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

Primăria Ploiești vrea o finanțare nerambursabilă pentru rețelele de apă și canalizare din Mitică Apostol

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile ploieștene pregătesc un proiect de peste 23 de milioane de lei, echivalentul a aproape 4,7 milioane de euro, pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în cartierul Mitică Apostol. Obiectivul ar urma să fie derulat alături de Consiliul Județean, printr-un program gestionat de Administrația Fondului de Mediu.

Primăria Ploiești vrea să obțină finanțare de la Ministerul Mediului, printr-un program național gestionat de AFM, pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din cartierul Mitică Apostol. Mai multe proiecte de hotărâre pe această temă urmează să fie dezbătute marți de Consiliul Local, într-o ședință extraordinară.

- Reclamă -

Pe ordinea de zi sunt propuse proiecte pentru modificarea unui acord din 2022 între Consiliul Local și Consiliul Județean privind realizarea de investiții în sistemul de canalizare, încetarea unui alt acord, privind canalizarea din Mitică Apostol, actualizarea studiului privind microstația de epurare din același cartier, actualizarea indicatorilor pentru noul proiect de introducere a rețelelor subterane în cartier și aprobarea depunerii proiectului.

Sesiunea de depunere a proiectelor se deschide pe 5 aprilie.

Noul proiect pregătit de administrația ploieșteană are o valoare estimată de aproape 23,2 milioane de lei cu tot cu TVA. Finanțarea este așteptată de la Administrația Fondului de Mediu, iar Primăria ar urma să suporte din bugetul propriu cheltuielile neeligibile și conexe.

- Reclamă -

Ședința Consiliului Local Ploiești este programată marți, de la ora 15.00.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut