Scandal monstru în Rahova duminică seară, 19 aprilie, unde forțele de ordine au folosit armamentul din dotare pentru a aplana conflictul. Mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit la scandalul izbucnit între mai multe persoane din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, nicio persoană nu a fost rănită, iar mai multe persoane au fost imobilizate și vor fi duse la audieri.

“În această seară, în jurul orei 20.45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite”, precizează informarea Poliţiei Capitalei.

Sursa citată mai menţionează că urmează a se stabili contextul acestui conflict şi persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Vezi mai jos imagini video din timpul scandalului:

Scandal monstru în Rahova: forțele de ordine au folosit armamentul din dotare.

Posted by Ziarul Incomod on Sunday, April 19, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here