fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

VIDEO – Șofer de camion filmat în timp ce intervine spectaculos pentru a-și salva un coleg de la moarte sigură

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un șofer de camion, în vârstă de 55 de ani, a fost premiat pentru curaj, în Germania și declarat erou național.  Acesta a intervenit spectaculos și a evitat un grav accident pe autostrada A2, lângă Hanovra. Cu o experiență de 35 de ani la volan, șoferul a înțeles că ceva era în neregulă, a oprit camionul pe care îl conducea și a alergat în urma camionului unui coleg, a deschis ușa din mers, s-a urcat la volan și i-a salvat viața acestuia din urmă.

 Imaginile înregistrate de camera de bord par o scenă dintr-un film de acțiune.

- Reclamă -

Bărbatul se numește Stefan Erdmann – Este una dintre acele persoane cărora le place să își asume responsabilitatea pentru sine, munca sa și pentru ceilalți. Amploarea angajamentului său, mai ales în raport cu ceilalți, este demonstrată de actul de curaj  când a salvat viața colegului. Pentru asta a fost premiat acum.

Erdmann, care conduce un MAN TGS 26.430 spune că este deranjat de comportamentul uneori lipsit de respect al altor șoferi față de șoferii profesioniști. El a văzut cum toată lumea trecea și nimeni nu se întreba de ce camionul încetinea pentru că șoferul pierduse controlul vehicului. Erdemann mai spune că a înțeles imediat că șoferul nu mai conducea și că se întâmplase ceva neobișnuit de grav, scrie ziarulromanesc.de.

De fapt, șoferul de camion premiat pentru curaj nu a ezitat prea mult și a lăsat camionul său în mijlocul drumului, alergând spre cel al colegului. Imaginile au fost surprinse chiar de camera de bord a lui Erdmann.

- Reclamă -

Unul dintre polițiștii ajunși la fața locului a spus că Erdmann este „Eroul Germaniei”. Stefan Erdemann are 55 de ani și are studii de tâmplar. Conduce camioane de 35 de ani. Colegul salvat este în afara oricărui pericol. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut