fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

VIDEO Vântul a făcut ravagii în Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Prahova, inclusiv orașul Ploiești, este sub cod portocaliu de vânt puternic, iar primele incidente deja au început să apară.

Cititorii ne-au trimis imagini din mai multe zone ale orașului Ploiești de unde copacii au fost doborâți de rafalele puternice sau elemente de construcție s-au desprins de pe clădiri.

Totodată, și ISU Prahova a transmis o serie de imagini de la intervențiile avute astăzi în localități din județ.

- Reclamă -

”În contextul manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul nostru, mai exact codul portocaliu de vânt puternic, sunt în desfășurare mai multe intervenții pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau peste cablurile electrice în Azuga, Bușteni, DN1 – Paralela 45, Berceni și municipiul Ploiești. Se intervine cu un total de 4 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă.”, a transmis ISU Prahova.

Totodată, pompierii au emis o serie de recomandări pentru populație:

”Atragem atenția cetățenilor că trebuie să sisteze activitățile desfășurate în teren deschis sau la înălțime.

- Reclamă -

Să închidă ferestrele locuinței și ale altor categorii de construcții.

Să evite adăpostirea sau trecerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcțiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi ușor dislocate, precum și a imobilelor aflate în construcție.

ℹ️ Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată, gratuit, de pe App Store și Google Play.”, a mai transmis ISU Prahova.

Imaginile cu ravagiile făcute de vânt în Prahova, inclusiv în Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut