Viorel Dosaru, fostul comandant al Poliției Prahova, și Constantin Ispas, fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova, au părăsit vineri după-amiază sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești și au fost duși înapoi în arestul de la Câmpina.

Se pare că cei doi au fost puși la confruntare cu omul de afaceri Răzvan Alexe, acesta declarând la intrare în sediul DNA că a fost chemat în calitate de martor.

Reamintim că Viorel Dosaru și Constantin Ispas, fac obiectul unei anchete DNA, alături de procurorii Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă, dar și de deputatul Sebastian Ghiță, în celebrul dosar cunoscut cu numele „Papici”.

Fostul comandant al IJP Prahova, Viorel Dosaru, Liviu Tudose, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, dar și Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Ploiești rămân în arest până la sfârșitul lunii mai.

Înalta Curte de Casație și Justiție a acceptat propunerea procurorilor DNA Ploiești care au solicitat prelungirea mandatului de arestare preventivă.

Singurul care a scăpat de arestul preventiv este Aurelian Mihăilă, și el fost procuror general adjunct al PCA Ploiești, care a fost plasat sub control judiciar.

Cei trei arestați se află în Centrul de Detenție de la Câmpina, acolo unde au fost transferați după ce, inițial au fost încarcerați în arestul central din București.

Iată imagini cu Viorel Dosaru și Constantin Ispas ieșind din sediul DNA Ploiești:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here