Nici nu au apărut bine că voucherele de vacanţă dispar din peisaj. De la 1 decembrie vor fi eliminate. Tichetele vor fi înlocuite cu o indemnizaţie de vacanţă, la nivelul unui salariu de baza minim brut care, acum, este de 1.900 de lei.

Decizia pică numai bine pentru că multe persoane s-au plâns că pensiunile nu primesc aceste tichete. O altă categorie  de persoane nici măcar nu vor să plece în vacanţă. Ar prefera în schimb să primească banii. Este motivul pentru care aunii au ales să le vândă pe internet, la preţuri mai mici, deşi nu sunt transmisibile.

„Hotelurile nu doresc sa primească vouchere pentru că trebuie să trimita la decontare, pot să-şi primească banii dupa 2-3 săptâmâni şi, de asemenea, este un comision de 1% care se plăteşte emitenţilor de vouchere”, a spus Alin Burcea, Prim-vicepresedinte ANAT, potrivit stirilekanald.ro

sursa: republikanews.ro

1 COMENTARIU

  1. Pomana acordata de guvernantii ordinari din banii celor care produc valoare adaugata ; adica a mediului privat . O modalitate a ordinarilor politici de a-si asigura votanti pomanagii . Functionarul bugetar a devenit o capusa pe corpul social sanatos al poporului roman .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here