fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Zăpada vine în octombrie. Cum va fi vremea în iarna aceasta

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primii fulgi de zăpadă vor cădea în România în luna octombrie, ce-i drept, pe crestele montane. El Nino aduce ninsori consistente, dar cu toate acestea vom avea o iarnă în care temperaturile negative vor fi rare, cu valori peste cele medii din anii anteriori.

Luna octombrie va avea temperaturi mai mari decât în mod obișnuit, iar vara continuă practic chiar și la începutul săptămânii viitoare. De abia la mijlocul săptămânii viitoare vor veni câteva ploi care vor traversa toată țara.

Săptămâna viitoare apar primele semne de toamnă-iarnă, iar la munte, pe timpul nopții, temperaturile vor fi la pragul înghețului și vor apărea primii fulgi de zăpadă pe creste.

- Reclamă -

Cu toate acestea, luna octombrie va fi mai caldă decât în mod obișnuit și nu vom avea multe precipitații.

Apoi, în noiembrie și decembrie, temperatura va continua să fie mai mare decât media cu un grad, un grad și jumătate Celsius. Temperaturile în luna decembrie vor fi cuprinse între -2,6 grade Celsius și 3,8 grade.

România va trece printr-o iarnă în care temperaturile cu minus vor fi rare, cu valori peste cele medii înregistrate în ultimii ani. Cu toate acestea, zilele vor fi mohorâte, iar soarele se va arăta rar.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img