fbpx
vineri, martie 1, 2024
spot_img

1 Decembrie la Ploiești: de la paradă și expoziție militară la artificii și retragere cu torțe

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile locale și Garnizoana Ploiești au pregătit un program inedit de 1 Decembrie. Evenimentele organizate în municipiu cu ocazia Zilei Naționale a României includ, pe lângă tradiționala defilare, și o expoziție de tehnică militară, o spectaculoasă ceremonie de retragere cu torțe și un foc de artificii. Vor fi necesare și restricții de trafic în centru, iar traseele de transport public vor fi și ele deviate.

Ceremoniile vor începe la ora 11.00, în fața sediului Primăriei, unde sunt programate salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României și oficierea unui serviciu religios, urmate de alocuțiuni ale autorităților și depuneri de flori în memoria eroilor țării noastre, a anunțat Primăria Ploiești.

- Reclamă -

Va urma tradiționala paradă de Ziua Națională a României, când trupele militare, însoțite de tehnica militară și fanfara Consiliului Județean Prahova, vor defila pe Bulevardul Republicii, în zona sensului giratoriu din fața Catedralei „Sf. Ioan”.

Programul ceremoniilor organizate în Ploiești de 1 Decembrie

„În finalul ceremoniilor organizate în prima parte a zilei de 1 Decembrie 2023, municipalitatea îi invită pe ploieșteni să deguste un pahar de vin fiert și faimoasa fasole cu cârnați, la o întrunire publică tradițională, ce va fi organizată în spațiul parcării dintre Parcul «Toma Socolescu» și Palatul Culturii Ploiești”, a mai anunțat Primăria.

De asemenea, cei prezenți la eveniment vor putea vizita o expoziție de tehnică militară, organizată de Garnizoana Ploiești cu prilejul Zilei Naționale a României, eveniment care se va desfășura în fața Palatului Culturii, în intervalul orar 13.00-14.00.

- Reclamă -

Restricții de trafic pe 1 Decembrie, la Ploiești, în două reprize. Cum vor circula autobuzele TCE

„În seara zilei de 1 Decembrie, începând cu ora 18.30, ploieștenii vor putea admira un alt moment deosebit și emoționant, respectiv o frumoasă ceremonie de retragere cu torțe a trupelor militare, care se va desfășura cu plecare de pe esplanada Palatului Culturii. Momentele festive ale zilei naționale a României se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii, care va avea loc începând cu ora 19.00, în Centrul Civic al municipiului Ploiești, zona Parcului «Toma Socolescu» – Bulevardul Republicii”, a mai anunțat Primăria.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Rompetrol Rafinare a înregistrat pierderi în 2023

Indicatori consolidați*20232022%Cifra de afaceri brutăUSD5.330.226.9896.572.037.534-19%EBITDAUSD201.188.019464.457.570-57%Rezultat netUSD(270.545.096)90.343.782N/A*Notă: Situațiile financiare consolidate ale Rompetrol Rafinare includ rezultatele Rompetrol Rafinare S.A. și cele...
spot_img
Sari la conținut