fbpx
marți, februarie 27, 2024
spot_img

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se menține riscul de producere de avalanșe.

Localitatea unde temperaturile vor urca până la 17 grade Celsius, potrivit meteorologilor, este Sibiu.

„În ziua de 30 (noiembrie n.r.) va veni o încălzire. La început o încălzire, se va acoperi şi cerul treptat şi temperaturile vor creşte mai semnificativ în cursul nopţii de 30 (noiembrie n.r.), când temperaturile vor fi pozitive peste tot, inclusiv aproape la munte, la limita de 0 (grade n.r.), iar ziua de 1 (decembrie n.r.) se anunţă deocamdată caldă, deci undeva la 15-17 grade peste zi. Cu vânt, vânt de sud, iar la munte tot cu temperaturi pozitive, cu precipitaţii mixte, dar numai noaptea. Deci în cursul zilei va fi frumos”, a declarat, marţi, meteorologul Narcisa Milian.

- Reclamă -

Potrivit acesteia, în staţiunea Păltiniş, unde în prezent stratul de zăpadă măsoară 44 de centimetri, aceasta se va topi în mare parte în minivacanţa de 1 Decembrie.

La Bâlea Lac se va menţine riscul însemnat, de gradul trei din cinci, de producere de avalanşe. Aici se înregistrează cel mai mare strat de zăpadă de la o staţie meteo din judeţul Sibiu, de 60 de centimetri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Anchetă după explozia de la Spitalul Județean: muncitorul tăia cu flexul în salonul în care bătrâna era ”pusă la oxigen”

Mai multe instituții ale Statului fac verificări după explozia produsă la secția exterioară Movila a Spitalului Județean de Urgență...
spot_img
Sari la conținut