1. Supermarketurile au dat lovitura. Deși au scumpit cu 10% micii, vânzările s-au dublat.
  2. Într-un cartier din Ploiești cetățenii au refuzat să iasă la vot după ce, în loc de plicuri cu bani, poștașul le-a adus plicuri cu facturi.
  3. La o secție de vot din Ploiești mai multe persoane nu au fost lăsate să voteze pentru că au chemat paparazzi de la Can Can să le pozeze voturile.
  4. Mită electorală sau coincidență? La Parcul Municipal Vest cineva a lăsat lângă o fântână arteziană 100 de baxuri de apă rece. Plată.
  5. Ciudățenie. Jandarmii au surprins un pensionar care juca șah în centru cu pioni făcuți din ștampilele de vot din 2012.
  6. Donald Trump ne copiază. Acesta a promis chiar pe cinci iunie că dacă va ieși președinte va da Pensia Americană, după modelul Pensiei Municipale din Ploiești.
  7. Ca să-i scutească de un efort pe pensionarii ploieșteni, Biroul Electoral a montat urne de vot în mijloacele de transport în comun.
  8. Dacă prezența la vot va fi de peste 50%, americanii au promis că ne fac un scut ca la Deveselu.
  9.  Mai mulți candidați au sunat la Pro TV și l-au înjurat pe Busu pentru că ar fi mințit când a spus că azi va ploua. Aceștia îl amenință cu procese.
  10. După ce e va afla rezultatul alegerilor, candidații au promis că vor face o dezbatere electorală la o terasă din Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here