fbpx
vineri, aprilie 26, 2024
spot_img

Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul vizitei în SUA

Citește Și

- Reclamă -

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea, acum încarcerat la Rahova în Dosarul DGASPC, a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție în dosarul vizitei din SUA, la inaugurarea lui Donald Trump.
Liviu Nicolae Dragnea, la data faptelor președinte al Camerei Deputaților și președinte PSD, este acuzat de trafic de influență (două fapte) și folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit HotNews.ro, anunțul DNA vine în condițiile în care, miercuri, fostul lider PSD va încerca să îi convingă pe magistrații Tribunalului București să îl elibereze condiționat, după ce prima instanță i-a respins cererea. Tribunalul București va judeca contestația la decizia din 27 aprilie a Judecătoriei Sectorului 5, care i-a respins ca neîntemeiată cererea de eliberare condiționată.

- Reclamă -

În judecată au mai fost trimiși fostul consilier parlamentar Gheorghe Dimitrescu, acuzat de cumpărare de influență, dar și trei oameni de afaceri.

Potrivit sursei citate, la momentul vizitei sale în SUA, în ianuarie 2017, Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la un eveniment pe care îl descria drept „cină în format restrâns”, la care a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu și unde s-a aflat și Donald Trump. Dragnea spunea că a avut „un dialog cald și deschis” cu Trump, căruia i-a transmis „dorința nostra de a duce parteneriatul strategic” româno-american la un alt nivel, iar președintele ales i-ar fi răspuns că „vom face ca acest lucru să se întâmple. România este importantă pentru noi”.

Sursă foto HotNews.ro.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Dezbatere între candidații la primăria Ploiești, organizată de Ziarul Incomod

Ziarul Incomod a organizat un eveniment unic în județul Prahova, o dezbatere între candidații la primăria Ploiești.Evenimentul a avut...
Sari la conținut