Oamenii legii au descins ieri la domiciliile unor persoane bănuite că au furat mai multe bunuri din TIR-uri și din depozitele unor societăți comerciale. Prejudiciul se ridică la aproximativ 200.000 lei, iar 31 de persoane au fost aduse la sediul poliției. În urma audierilor, 15 persoane au fost reținute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Imagini video și foto de la aducerea la audieri a suspecților de furturi din TIR-uri și depozite

În cursul zilei de 09 martie, poliţiştii prahoveni au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei. Au fost aduse la audieri 31 de persoane.

În cursul zilei de 09 martie 2016, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile au vizat locații din județele Prahova și Dâmbovița.

Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehiculele de transport marfă și depozitele unei societăți comerciale.

Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 200.000 lei.

31 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii au ridicat de la locuințele acestora produse alimentare, cosmetice și electrocasnice susceptibile a proveni din activitatea infracțională. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 3 autoturisme.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here