fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

67 de noi polițiști au depus jurământul de credință la IPJ Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii declarați admiși la concursul organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru ocuparea unor funcții vacante pe specializările ordine publică și poliție rutieră au depus Jurământul de Credință la sediul I.J.P. Prahova

Pe 19 ianuarie 2017, cei 67 de polițiști care au fost declarați admiși la concursul organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru ocuparea unor funcții vacante, cu recrutare din sursă externă și reîncadrare de personal, au depus Jurământul de Credință la sediul I.J.P. Prahova.

- Reclamă -

Noii polițiști, care vor fi repartizați pe funcții de execuție pe specializările ordine publică și poliție rutieră, au fost felicitați de conducerea Inspectoratului, care i-a asigurat de tot sprijinul în dezvoltarea unei cariere în nobila meserie pe care au îmbrățișat-o.

Până pe data de 3 februarie, aceștia vor participa la ședințe de instruire susținute de specialiști ai I.J.P. Prahova în diferite domenii de interes pentru meseria de polițist.

Începând cu 6 februarie, timp de 3 luni, vor fi angrenați în cursuri de inițiere în carieră în cadrul unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. După finalizarea acestora, absolvenții își vor începe activitatea ca polițiști pe funcțiile pe care au fost repartizați în urma susținerii concursului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img