1. Inițial festivalul s-a vrut să se țină în Parcul Muncipal Vest, dar s-a obiectat că e vorba de festival medieval nu festival de Neaderthal.
  2. Se va face casting pentru rolul lui Mihai Viteazu care ar trebui să defileze prin Ploiești pe un cal alb. Cele mai multe șanse le are Adrian Dobre.
  3. Unii au propus ca certurile dintre consilierii llocali să se rezolve medieval: prin turnir. Gheorge Sârbu și George Botez au fot văzuți luând lecții de călărie.
  4. Unii ploieșteni au declarat că nici n-o să-și dea seama că va fi festival medieval, că oricum se simt ca în evul mediu.
  5. Trupele care vor concerta au felicitat primăria pentru cât de bine a fost conservat orașul să arate medieval.
  6. Pe toată durata festivalului netul și curentul vor fi oprite ca să poată intra ploieștenii în atmosfera festivalului.
  7. La finalul festivalului, reprezentanții CJ vor merge la primărie ca să încaseze tributul.

2 COMENTARII

  1. […] A venit momentul să aducem medievalul la locul lui. Adică la Ploiești, acest oraș înconjurat de cetăți, fortărețe, creneluri. Ce vremuri. Dacă închizi ochii parcă auzi calul lui Mihai Viteazu cum tropăie pe pietonala din centru. Cert este că la Ploiești va fi festival medieval. Și dacă vrei să afli mai multe despre acest lucru, citește AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here