fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

83 de șoferi amendați pentru lipsa autorizației de circulație eliberată de primărie

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat o acțiune amplă, luni dimineață, la toate intrările din Ploiești.

Scopul a fost depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane care nu respectă prevederile legale stabilite de municipalitate.

Verificările au avut loc pe străzile: Bulevardul București, Găgeni, Șoseaua Vestului, Ștrandului, Gh. Gr. Cantacuzino, Bulevardul Republicii și Depoului.

- Reclamă -

Pentru neregulile constatate în urma verificării unui număr de 146 conducători de autovehicule, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.750 lei.

Amenzile au fost acordate șoferilor pentru încălcarea prevederilor art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011 privind reglementarea circulaţiei pe raza localității a autovehiculelor cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone, precum și a mențiunilor pct. 2 art. 12.1 din H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului, respectiv circulaţia autovehiculelor pe alte trasee decât cele stabilite şi lipsa autorizaţiei de circulaţie eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...