fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un tânăr băut a distrus cu mașina mai multe bile din beton de pe un trotuar din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii locali din Ploiești l-au prins pe un tânăr care a condus băut, a pierdut controlul volanului și a distrus mai multe bile de beton de pe un trotuar. Un echipaj de la Intervenție Rapidă din cadrul Poliției Locale, care era în patrulare, a văzut sâmbătă spre duminică noapte un Ford Escort care distrusese mai multe bile de beton la intersecția străzilor Rudului și I. L. Caragiale.

„Polițiștii locali i-au identificat pe cei doi tineri aflați lângă autovehicul, respectiv pe numiții M.A. de 26 ani – conducătorul auto, precum și pe M.C., tot de 26 ani, ambii cu domiciliul în Ploiești. Din discuțiile purtate, a rezultat faptul că șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în bilele de protecție aflate pe trotuar.

- Reclamă -

Întrucât tinerii emanau halenă alcoolică, la fața locului s-a solicitat prezența lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, care au depistat faptul că șoferul avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare se efectuează cercetări.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Locală Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut