fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Deputatul Cătălina Bozianu explică votul PMP la proiectul privind eșalonarea datoriei Telekom către primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a câștigat un proces cu societatea Telekom prin care încasează de la companie aproximativ 80 de milioane de lei. Pe ordinea de zi a Consiliului Local din 8 mai s-a aflat un proiect care viza eșalonarea acestei datorii. Consilierii locali PMP s-au abținut de la vot, iar deputatul Cătălina Bozianu, care este și președinte PMP Prahova a explicat de ce colegii săi au votat astfel:

„Colegii mei consilieri locali ai PMP la Ploiești, Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog, s-au abținut, ieri, la votul din Consiliu privind eșalonarea datoriei companiei Telekom către municipalitate. Subiectul este simplu: primăria a câștigat procesul cu compania de telefonie și este obligată, prin hotărâre judecătorească definitivă, la plata a aproximativ 80 de milioane de lei (dintre care aproape 36 de milioane, datorie principală, iar diferența – penalități) reprezentând contribuții neachitate la bugetul local. Dacă subiectul este simplu, decizia de eșalonare ar fi trebuit să fie una mult mai bine analizată. Cu o grabă suspectă, primarul Dobre a convocat o ședință-fulger a Consiliului local, cerându-le consilierilor să voteze un proiect de hotărâre prin care întreaga sumă rezultată din penalitățile de întârziere (aproximativ 44 de milioane de lei) să fie eșalonată pe o perioadă de 24 de luni.

- Reclamă -

În condițiile în care finanțele municipalității sunt la pământ, în condițiile în care băncile care au creditat Primăria Ploiești nu-i arată prea multă îngăduință la plata ratelor (chiar în criza generată de pandemie!), noi, cei de la PMP-Prahova am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată, care se poate dovedi prea generoasă cu o mare companie și prea puțin generoasă cu ploieștenii cărora primăria le este datoare cu investiții publice în vreme de criză.”, a scris deputatul Cătălina Bozianu pe facebook.

https://www.facebook.com/121759081312663/posts/1667235200098369/?d=n

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut