fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Urmărire în centrul Ploieștiului! Un tânăr a făcut accident în parcarea hotelului Prahova și a fugit

Citește Și

- Reclamă -

Update 15.00: Potrivit IPJ Prahova, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Un tânăr de 22 de ani care nu a oprit la semnalul polițiștilor a ajuns cu mașina în gardul parcării hotelului Prahova, după care a fugit. A fost prins destul de repede, în timp ce se afla acasă. 

Polițiștii i-au făcut semn să oprească, în jurul orei 01.30, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

- Reclamă -

Tânărul nu s-a conformat, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui. Pentru el, cursa s-a terminat în gardul parcării hotelului Prahova. A reușit să fugă din mașină, însă a fost identificat rapid și depistat de polițiști.

Bărbatul nu avea carnet, astfel că în cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicatul IPJ Prahova:

- Reclamă -
  • Accident rutier soldat cu pagube materiale, produs în următoarele circumstanțe: În noaptea de 10 spre 11 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, o patrulă de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism depistat în trafic, în municipiul Ploiești. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea sa. La un moment dat, acesta intră în coliziune cu gardul viu din parcarea unui hotel în zona centrală a orașului, părăsește autoturismul şi fuge de la faţa locului. În urma verificărilor efectuate de poliţişti acesta a fost depistat și s-a stabilit că tânărul de 22 de ani nu deține permis de conducere. În cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut