fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Programul Operațional Regional (POR) pentru Regiunea Sud Muntenia 2021-2027 – CJ Prahova este decis să devină fruntaș la accesarea de fonduri

Citește Și

- Reclamă -

Marți, 25 mai, a avut loc o întâlnire informală a primarilor prahoveni cu conducerea Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia pentru prezentarea Programului Operațional Regional (POR) pentru Regiunea Sud Muntenia 2021-2027. Întâlnirea a fost organizată de Consiliul Judeţean Prahova.

Liviu Gabriel Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, a apreciat efortul CJ Prahova pentru programele europene aflate în derulare, exprimându-și convingerea că judeţul Prahova poate fi fruntaş în privinţa contractelor ce urmează a fi derulate prin POR 2021-2027 nu doar în regiunea Sud-Est Muntenia, ci la nivel de ţară.

- Reclamă -

“Întâlnirea a fost una interactivă, în cadrul căreia Luminiţa Zezeanu, directorul Direcției Autoritate de Management POR Sud Muntenia, le-a oferit celor prezenţi toate informaţiile, disponibile la acest moment, despre POR 2021-2027.

Spre deosebire de programele precedente, acesta se doreşte a fi unul „suplu“, cu cinci axe prioritare. Obiectivul general al POR SE 2021-2027 este creșterea competitivității economice regionale și îmbunătăţirea condițiilor de viață ale comunităților locale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a infrastructurii și serviciilor, în scopul reducerii disparităților intraregionale și dezvoltării sustenabile, prin gestionarea eficientă a resurselor, valorificarea potențialului demografic și de inovare, precum și prin asimilarea progresului tehnologic”, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Prahova.

Potrivit sursei citate, conducerea CJ Prahova i-a asigurat pe cei prezenţi de toată deschiderea în privinţa informării şi colaborării în accesarea fondurilor nerambursabile pentru proiecte sustenabile care vor aduce plusvaloare prahovenilor.

- Reclamă -

Explicație foto prezidiu (de la stanga la dreapta): Luminita Zezeanu și Liviu Mușat de la ADR Sud-Est Muntenia, Dumitru Tudone, Cristian Apostol, Anna Maria Vasile și Dorin Letea de la CJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut