fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Rusia a impus sancțiuni pentru președintele SUA Joe Biden, premierul canadian Justin Trudeau și alți oficiali de rang înalt

Citește Și

- Reclamă -

Rusia a impus sancțiuni mai multor oficiali de rang înalt și membri ai administrației militare a Statelor Unite ale Americii, dar și președintelui SUA Joe Biden și secretarului de stat Anthony Blinken, anunță agenția rusă Interfax, care citează un comunicat al Ministrului rux de Externe. Reuters anunță că și premierul canadian Justin Trudeau a fost pus pe lista de sancțiuni personale.

Potrivit surselor citate, ca răspuns la sancțiunile impuse de SUA Rusiei, oficialii americani nu mai au voie să intre în Rusia.

- Reclamă -

Sancțiunile vin „ca răspuns la o serie de sancțiuni fără precedent care interzic, printre altele, intrarea în Statele Unite ale înalților oficiali ai Federației Ruse”, a declarat marți Ministerul rus de Externe într-un comunicat.

Lista persoanelor vizate de sancțiunilor Rusiei îi include și pe consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan, directorul CIA William Burns, secretarul de presă al Casei Albe Jennifer Psaki, asistentul adjunct al președintelui pentru securitate națională, directorul Agenției pentru Dezvoltare Internațională, fiul președintelui american Hunter Biden, pe fostul secretar de stat Hillary Clinton.

Sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut