fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

METEO-Se întorc ninsorile

Citește Și

- Reclamă -

ninsori - Ziarul INCOMODAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 2-15 februarie. Meteorologii se aşteaptă ca vremea să intre într-un proces de răcire, temperaturile urmând să coboare până la nivelul de ger. În plus, precipitaţiile îşi vor face apariţia şi vor avea aspect de ploi şi ninsori.

PROGNOZA METEO MUNTENIA

- Reclamă -

Regimul termic din prima săptămână de prognoză se va menţine peste cel mediu specific pentru această perioadă din an. Valorile maxime vor fi în creştere, de la o medie în jur de 6 grade, spre 8, chiar 9…10 grade în ziua de 5 februarie. În ceea ce priveşte temperatura din timpul nopţilor, în primele zile va scădea, astfel că media minimelor din dimineaţa zilei de 4 februarie va fi de -4…-3 grade, ca apoi să crească în următoarele două zile, la valori uşor pozitive, de 1…2 grade. Răcirea vremii se va resimţi după data de 8 februarie, iar valorile termice maxime nu vor mai trece la nivel regional de 1…2 grade. Şi nopţile vor deveni tot mai reci în a doua săptămână de prognoză, temperatura urmând să coboare în timpul celor mai reci nopţi până în jurul valorii de -8 grade.

În intervalul 5 – 7 februarie, vor fi precipitaţii moderate cantitativ, mixte. Ulterior, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile precipitaţii slabe, de această dată predominant sub formă de ninsoare.

sursa: romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut