ninsori

ninsoriAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 2-15 februarie. Meteorologii se aşteaptă ca vremea să intre într-un proces de răcire, temperaturile urmând să coboare până la nivelul de ger. În plus, precipitaţiile îşi vor face apariţia şi vor avea aspect de ploi şi ninsori.

PROGNOZA METEO MUNTENIA

Regimul termic din prima săptămână de prognoză se va menţine peste cel mediu specific pentru această perioadă din an. Valorile maxime vor fi în creştere, de la o medie în jur de 6 grade, spre 8, chiar 9…10 grade în ziua de 5 februarie. În ceea ce priveşte temperatura din timpul nopţilor, în primele zile va scădea, astfel că media minimelor din dimineaţa zilei de 4 februarie va fi de -4…-3 grade, ca apoi să crească în următoarele două zile, la valori uşor pozitive, de 1…2 grade. Răcirea vremii se va resimţi după data de 8 februarie, iar valorile termice maxime nu vor mai trece la nivel regional de 1…2 grade. Şi nopţile vor deveni tot mai reci în a doua săptămână de prognoză, temperatura urmând să coboare în timpul celor mai reci nopţi până în jurul valorii de -8 grade.

În intervalul 5 – 7 februarie, vor fi precipitaţii moderate cantitativ, mixte. Ulterior, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile precipitaţii slabe, de această dată predominant sub formă de ninsoare.

sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here