fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un norvegian căutat pentru fraude economice a fost prins în București

Citește Și

- Reclamă -
Un cetățean norvegian în vârstă de 40 de ani căutat de poliție a fost prins în București. Pe numele său era emis un mandat european de arestare pentru comiterea de fraude economice.

Bărbatul se dădea drept reprezentantul unei organizații secrete de informații și a reușit să strângă de la oameni 1,2 milioane de euro pentru cauze umanitare. De asemenea, a scos din conturile rudelor sale 1,1 milioane de euro.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în perioada ianuarie 2015 – noiembrie 2021 norvegianul a folosit documente false, reușind să convingă instituții de credit și rudele că este reprezentantul unei organizații secrete de informații, care va folosi banii pentru diverse cauze umanitare.

Astfel, a reușit să își însușească 1.230.000 de euro.

- Reclamă -
De altfel, în perioada ianuarie 2015 – septembrie 2021, folosind datele rudelor sale în aplicațiile de online banking, a reușit să îsi transfere de pe conturile acestora pe contul său  aproximativ 1.140.000 de euro.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigații Criminale, pentru a fi audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, spun sursele Antena3.

Bărbatul a fost arestat provizoriu, pentru 15 zile, în vederea predării.

Sursă: Antena3

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut