fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

FOTO: Furt la o bijuterie din Ploiești. Poliția, la fața locului

Citește Și

- Reclamă -
Mai multe bijuterii au fost furate din bijuteria Patricegold din centrul Ploieștiului. Potrivit primelor informații, hoțul sau hoții ar fi plecat cu o cantitate importantă de bijuterii. Furtul a fost constatat luni, la începutul programului de lucru. 

A fost demarată o anchetă, iar o echipă a departamentului Investigații Criminale se află la fața locului, pentru culegerea de probe.

Bijuteria se află chiar lângă fostul Cinema Patria.

- Reclamă -

 

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că din incinta societății, unde aceasta lucrează, ar fi fost sustrase mai multe bijuterii.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care ajunsă la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă.

- Reclamă -

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova, la solicitarea Ziarului Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut