fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Un bărbat și-a bătut soția, apoi a încercat să-i scoată un ochi cu o cheie sau un breloc

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat este acuzat că și-a bătut soția și că a încercat să-i scoată un ochi, folosind o cheie sau brelocul de la acesta, transmite news.ro. Bărbatul, din municipiul Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Soția sa, o femeie de 33 de ani, este internată în spital din cauza agresiunilor suferite.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 20 august, sâmbăta trecută. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, la ora 21.45 o femeie de 33 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, spunând că a fost agresată de soțul ei.

- Reclamă -

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la data de 20 august, ora 21.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi agresat-o fizic şi ar fi încercat să introducă un obiect în ochi soţiei sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”; transmit poliţiştii.

Surse judiciare citate de news.ro susțin că obiectul pe care bărbatul a încercat să îl bage în ochiul soției sale este o cheie sau brelocul de la chei, femeia nefiind capabilă să explice clar cu ce obiect a fost agresată.

Bărbatul are acum dosar penal pentru violență în familie și a fost reținut duminică pentru 24 de ore, iar luni magistrații au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

- Reclamă -

Ministerul Familiei, împreună cu Ministerul de Interne au anunțat în luna august că lucrează la un proiect de introducere a brăţărilor electronice pentru agresori, în cazul violenței domestice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut