Un bărbat este acuzat că și-a bătut soția și că a încercat să-i scoată un ochi, folosind o cheie sau brelocul de la acesta, transmite news.ro. Bărbatul, din municipiul Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Soția sa, o femeie de 33 de ani, este internată în spital din cauza agresiunilor suferite.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 20 august, sâmbăta trecută. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, la ora 21.45 o femeie de 33 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, spunând că a fost agresată de soțul ei.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la data de 20 august, ora 21.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi agresat-o fizic şi ar fi încercat să introducă un obiect în ochi soţiei sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”; transmit poliţiştii.

Surse judiciare citate de news.ro susțin că obiectul pe care bărbatul a încercat să îl bage în ochiul soției sale este o cheie sau brelocul de la chei, femeia nefiind capabilă să explice clar cu ce obiect a fost agresată.

Bărbatul are acum dosar penal pentru violență în familie și a fost reținut duminică pentru 24 de ore, iar luni magistrații au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Ministerul Familiei, împreună cu Ministerul de Interne au anunțat în luna august că lucrează la un proiect de introducere a brăţărilor electronice pentru agresori, în cazul violenței domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here