fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Poliția anchetează cazul comunicatului fals care anunța revenirea apei calde la Ploiești

Citește Și

- Reclamă -
Un comunicat fals cu antetul Consiliului Județean Prahova și cu numele președintelui CJ Iulian Dumitrescu, în care se anunța reluarea furnizării apei calde la Ploiești, a circulat pe net joi. 

Consiliul Județean a anunțat că a făcut reclamație la poliție.

„În urma apariţiei în spaţiul public al unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS.

- Reclamă -

Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale.

Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, vă rugăm să accesaţi site-ul instituţiei: https://cjph.ro/”, a transmis IPJ Prahova.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, a anunțat și IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut