fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Femeie tâlhărită pe o stradă din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -
O femeie a fost tâlhărită pe o stradă din zona de Nord a Ploieștiului. Agresorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost identificat și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

La data de 11 septembrie, în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că mama sa ar fi victima unei infracțiuni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona de Nord a municipiului Ploiești, a fost tâlhărită. Aceasta a declarat că un bărbat i-ar fi smuls lanțul de la gât, fugind într-o direcție necunoscută.

- Reclamă -

“În continuare, polițiștii au efectuat activități investigativ-operative și au reușit identificarea persoanei bănuite ca fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Bărcănești.

Tot ieri, la domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție pentru completarea probatoriului existent.

În cauză, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar azi 28 septembrie, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al poliției.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut