O femeie a fost tâlhărită pe o stradă din zona de Nord a Ploieștiului. Agresorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost identificat și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

La data de 11 septembrie, în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că mama sa ar fi victima unei infracțiuni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona de Nord a municipiului Ploiești, a fost tâlhărită. Aceasta a declarat că un bărbat i-ar fi smuls lanțul de la gât, fugind într-o direcție necunoscută.

“În continuare, polițiștii au efectuat activități investigativ-operative și au reușit identificarea persoanei bănuite ca fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Bărcănești.

Tot ieri, la domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție pentru completarea probatoriului existent.

În cauză, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar azi 28 septembrie, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al poliției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here