gradina zoologica bucov tarife acces parcul constantin stere
Consiliul Local Ploieşti a aprobat tarife noi pentru activităţile prestate de Administraţia Parcului Memorial “Constantin Stere” din Bucov, inclusiv pentru accesul la grădina zoologică.

Hotărârea adoptată marţi de forul legislativ aduce o creştere a tarifelor atât pentru vizitarea ZOO Bucov, cât şi pentru accesul în parcarea de la Parcul “Constantin Stere” şi pentru capturarea câinilor comunitari efectuată de serviciul specializat din subordinea Administraţiei Parcului.

Noile tarife se vor aplica de la 1 octombrie 2022.

În forma iniţială, proiectul de hotărâre propunea ca tariful pentru vizitarea grădinii zoologice să fie de 15 lei pentru adulţi, respectiv 8 lei pentru copii cu vârste între 5 şi 14 ani, pensionari cu vârste mai mari de 65 de ani, elevi şi studenţi. Copiii mai mici de 5 ani au acces gratuit la grădina zoologică. Pentru grupuri organizate, de minim 10 persoane, tarifele vor fi de 6 lei de persoană în cazul copiilor, respectiv 13 lei pentru adulţi. Există şi tarife pentru familie, de 25 de lei pentru un adult şi doi copii, respectiv 35 de lei pentru doi adulţi şi doi copii. În plus faţă de forma propusă iniţial, consilierii au aprobat, prin amendamente, să existe şi un tarif pentru doi adulţi şi un copil, de 25 de ani, iar cel de 35 să se aplice pentru doi adulţi şi doi sau mai mulţi copii, fără a impune şi o limită maximă.

Accesul în parcare va costa 12 lei pe zi pentru autoturisme şi microbuze şi 50 de lei pentru autocare şi autobuze. Totodată, tariful pentru capturarea câinilor fără stăpân din afara localităţii a crescut de la 200 la 350 de lei pe cap de animal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here