fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

RASP Ploiești a demarat procedurile de reziliere a contractului cu Blue Planet

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Administrația ploieșteană a reușit încă odată să demontreze că nu e capabilă să gestioneze un episod autentic de iarnă.

Vineri, prima ninsoare din acest an i-a luat prin surprindere și pe reprezentanții primăriei, dar și pe operatorul de deszăpezire.

- Reclamă -

Practic, orașul a fost paralizat câteva ore de lipsa de reacția a Blue Planet Services, operatorul de salubritate care avea obligația, conform contractului, să intervină cu un număr de minim 30 de utilaje.

În schimb, pe strazile Ploieștiului au intervenit, cu o întârziere de câteva ore, doar 18 utilaje, trei dintre ele fiind aduse din București.

Pentru că deszăpezirea s-a efectuat defectuos, fără respectarea contractului de prestări servicii, directorul RASP Ploiești a notificat astăzi Blue Planet.

- Reclamă -

Mai exact, Zoia Staicu spune că, dacă în termen de trei zile, operatorul nu va prezenta  toate utilajele stipulate în contract, va cere rezilierea de drept, fără a apela la o instanță de judecată.

”Conform articolului 9 din contractul subsecvent nr. 26151 din 29.12.2022, prestatorul are obligația să presteze serviciul de salubritate pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire în municipiul Ploiești, în conformitate cu obligațiile asumate. Respectiv, pentru deszăpezire, Blue Planet trebuia să dispună de 30 de autospeciale cu lamă, 20 de mașini de împrăștiat material antiderapant, 10 utilaje mici, pentru străzi înguste, dar și 8 freze pentru trotuare”, a declarat Zoia Staicu, directorul RASP Ploiești.

Fotodocument:

 - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

 

 

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut