fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Nicoleta Crăciunoiu, înlăturată de la conducerea Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti

Citește Și

- Reclamă -
Şefa Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti, Nicoleta Crăciunoiu, a intrat în preaviz pentru 30 de zile şi urmează să fie înlăturată din funcţie, după ce a obţinut un rezultat nesatisfăcător la evaluarea activităţii efectuată de primar.

Nicoleta Crăciunoiu ar urma, practic, să fie demisă pentru a treia oară din Primăria Ploieşti, după ce la precedentele două încercări a reuşit să revină pe post după ce a contestat în instanţă. De data aceasta, conducerea instituţiei i-a comunicat că este în preaviz, după ce a obţinut un rezultat nesatisfăcător la evaluarea periodică pe care o au funcţionarii publici.

Primarul municipiului, Andrei Volosevici, a confirmat că şefa Direcţiei Economice a intrat în preaviz pentru 30 de zile, explicând că aceasta a primit nota 2,7 la evaluarea performanţelor individuale, în condiţiile în care nota de trecere era 5.

- Reclamă -

Scandal monstru în Primăria Ploieşti. Primarul i-a cerut directoarei economice mai multe note explicative

Decizia vine după o lungă perioadă în care primarul s-a arătat nemulţumit de activitatea directoarei economice, reclamând că aceasta, prin rapoartele întocmite, a blocat unele proiecte. De altfel, Crăciunoiu a fost şi în trecut implicată în diverse scandaluri şi blocaje, unul de proporţii fiind în administraţia Dobre, când a refuzat să avizeze mai multe plăţi, pentru servicii publice precum dezinsecţia şi deratizarea sau pentru salariile sportivilor şi antrenorilor de la Clubul Sportiv.

Ea a mai fost demisă de două ori, în primul mandat al lui Andrei Volosevici şi în cel al lui Iulian Bădescu, însă de fiecare dată a revenit pe post după ce a contestat în instanţă. În perioada în care Primăria era condusă de Adrian Dobre, ea a fost mutată temporar la Direcţia Relaţii Internaţionale.

- Reclamă -

Nicoleta Crăciunoiu, mutată din nou de la Direcția Economică. Scandal în primărie, după ce i s-ar fi făcut rău

În mandatul actual, şefa Direcţiei Economice a Primăriei a transmis o scrisoare deschisă în care s-a plâns că este hărţuită sistematic la locul de muncă de către primar şi supusă unor atacuri şi încercări de discreditare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut