fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Tragedie : Patru persoane au murit într-o explozie produsă la magistrala de gaze de pe A7. Alte cinci persoane au fost rănite

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Explozie la o magistrală de gaze, în localitatea Călimănești, Vrancea.

În această dimineață, în dreptul localității Călimănești din județul Vrancea, a avut loc o explozie la o magistrală de gaze, aflată pe un șantier de lucru de pe autostrada A7.

Evenimentul a fost soldat cu 9 victime.

- Reclamă -

5 victime au fost transportate prin diferite forțe la CPU Adjud cu arsuri pe suprafața corporală și 4 persoane carbonizate găsite de forțele de intervenție la fața locului și declarate decedate.

Odată cu activarea Planului Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale, la fața locului au fost angrenate următoarele forțe de intervenție :

6 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Vrancea,1 autospecială transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere de la SVSU Mărășești și 5 ambulanțe SAJ.

2 elicoptere SMURD (București și Galați) asigură transportul a două dintre victime de pe Aeroportul Bacău la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, respectiv Spitalul Clinic de Urgență București.

- Reclamă -

Totodată, a fost stabilit un perimetru de siguranță pe o distanță de aproximativ de 500 de metri în jurul zonei afectate, iar echipele de intervenție au lucrat la localizarea incendiului. De asemenea, în proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 3:30, iar echipajele de intervenție rămân active pentru investigarea completă a cauzelor și gestionarea consecințelor acestui incident.

Incendiul a fost lichidat.

 - Ziarul INCOMOD
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Zboruri noi pe un aeroport din România

Noi zboruri directe către destinații din Germania, Italia sau Franța vor fi introduse din luna iulie pe un aeroport...
Sari la conținut