fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Ploieștean amendat pentru că a aruncat gunoaie în pârâul Dâmbu

Citește Și

- Reclamă -

 Un ploieștean a fost amendat seara trecută pentru că a aruncat gunoaie în albia pârâului Dâmbu, din cartierul Mihai Bravu din Ploiești. În contextul în care autoritățile tocmai au terminat o acțiune de igienizare a zonei, verificările sunt intensificate în perioada următoare.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Locală Ploiești:

Poliția Locală Ploiești, prin polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și cei care își desfășoară activitatea în schimburi, aparținând Serviciului Ordine Publică, monitorizează permanent zona Dâmbu, pentru a depista persoanele care aruncă în albia pârâului deșeuri menajere sau provenite din construcții.
Totodată, dată fiind începerea operațiunilor de curățenie a pârâului Dâmbu, Poliția Locală a intensificat aceste acțiuni de monitorizare, în scopul prevenirii și sancționării faptelor care contravin normelor de conviețuire socială. Astfel, în cursul zilei de 22 februarie 2016, în jurul orelor 19:00, polițiștii locali l-au depistat pe numitul I.C., domiciliat chiar în zona respectivă, în timp ce depozita deșeuri menajere pe marginea pârâului. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului de gospodărire a municipiului.
Reamintim cetățenilor că în conformitate cu prevederile actului normativ mai sus menționat, ”depozitarea pe maluri, în albiile râurilor, apele de suprafață și în zonele umede, a deșeurilor de orice fel”, se sancționează cu amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 lei, pentru persoanele fizice, respectiv între 30.000 și 60.000 lei pentru persoanele juridice.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut