fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Marius Fenichiu: deputatul Nae Alexandri cerea bani pentru un loc pe listele de consilieri

Citește Și

- Reclamă -

Candidatul independent Marius Fenichiu a lansat astăzi acuzații grave la adresa Partidului Național Liberal Prahova. Fost consilier județean PNL, Fenichiu indică persoane care cereau bani din partea candidaților pentru a ocupa funcții publice. După ce Fenichiu a spus că organismul de conducere al PNL Prahova este „organizat în stil mafiot și solicită bani celor care vor să candideze pentru funcții publice”, a mers mai departe cu acuzațiile.

Fenichiu spune că la alegerile locale din 2012, un post eligibil de consilier local, respectiv județean, costa 15.000 euro. Mai mult decât atât, acuzațiile candidatului se îndreaptă către deputatul Nicolae Alexandri, despre care spune că cerea banii împreună cu Mircea Roșca. Cel care primea ulterior sumele de bani era Alexandri, după cum acuză Fenichiu. Mai mult decât atât, acesta spune că banii nici măcar nu ajungeau în contabilitatea partidului.

- Reclamă -

Marius Fenichiu spune că la momentul respectiv i s-au solicitat și lui 15.000 euro, dar a refuzat să-i dea, deși banii asigurau o poziție eligibilă pe listele de consilieri, în speță primele șapte poziții la Consiliul Local Ploiești și primele zece pentru Consiliul Județean Prahova.

Fostul liberal spune că până la această oră nu a depus plângere la Direcția Națională Anticorupție în acest sens, deși a luat în considerare această variantă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Prahova: un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit mai mulți copaci

Un șofer a pierdut controlul volanului în timp ce mergea pe DN 72, în Prahova, și a lovit mai...
Sari la conținut