fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Iată ce a declarat Vasile Blaga la Ploiești despre Prahova și despre Mircea Ionescu Quintus-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Prezent la Ploiești alături de celălalt copreședinte al PNL, Alina Gorghiu, Vasile Blaga a făcut mai multe declarații care au vizat PNL Prahova și persoana lui Mircea Ionescu Quintus care a fost sărbătorit de liberali la împlinirea vârstei de 99 de ani.

”Ca de fiecare dată, și vin de 17 ani în Prahova, vin cu mare plăcere pentru că acest județ a fost considerat de noi extrem de important în economia rezultatelor partidului.”, a declarat Vasile Blaga. Acesta a mai spus, referindu-se la Mircea Ionescu Quintus, că a fost un om de la care a avut în permanență ce învăța. ”Vreau să vă spun că și în procesul de fuziune, domnia a a avut un rol extrem de important. Am avut o discuție cu domnia sa și mi-a spus, o să-i spun și azi în sală (declarația a fost făcută la conferința de presă de dinaintea lansării candidaților de la Sala Sporturilor-n.r.), ce se poate și ce nu se poate. Și mi-a explicat calm ce înseamnă numele partidului.”, a mai spus Blaga. Acesta a mai declarat că Prahova are un target foarte clar: câștigarea Primăriei Ploieștiului.

- Reclamă -

Iată mai jos declarația integrală:

https://www.youtube.com/watch?v=XYJcS0nxtY4&feature=youtu.be

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut