fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un bărbat este cercetat pentru cultivare și comercializare de cannabis

Citește Și

- Reclamă -

cannabis - Ziarul INCOMODUn bărbat din Sfântu Gheorghe este cercetat pentru cultivare de droguri de risc în vederea comercializării şi deţinere de droguri de risc. La percheziții au fost ridicate o instalație artizanală pentru cultivarea plantelor de cannabis și 300 de grame de materie vegetală uscată.

La data de 23 martie a.c., polițiștii S.C.C.O. Covasna și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul drogurilord e risc.

- Reclamă -

În urma activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 39 de ani, despre care există suspiciunea rezonabilă că se ocupa de cultivarea cannabisului pe care apoi îl comercializa.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o instalație artizanală pentru cultivarea plantelor de cannabis și 300 de grame de materie vegetală uscată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de cultivare de droguri de risc în vederea comercializării şi deţinere de droguri de risc.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut