fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Dosar penal pentru înșelăciune cu 58 de tone de motorină

Citește Și

- Reclamă -

58.000 litri motorină au fost indisponibilizați în urma activităților desfășurate de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice într-un dosar penal în care e cercetat un bucureștean pentru comiterea a două infracțiuni de complicitate la înșelăciune.

Ofițerii prahoveni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal față de un bucureștean, în vârstă de 41 de ani, administrator al unei societăți comerciale, bănuit de comiterea a două infracțiuni de complicitate la înșelăciune.

- Reclamă -

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi pus la dispoziția unei persoane documentele și conturile societății pe care o administra, sprijinind-o astfel pentru inducerea în eroare a reprezentanților altor două societăți, cu prilejul vânzării unei cantități de 58.000 litri motorină.

În acest mod a creat impresia că una dintre societăți ar fi proprietara mărfii și ar putea să o predea părților vătămate fără nicio piedică, în condițiile în care nu se achitase contravaloarea carburanților către societatea proprietară de drept.

Prin faptele comise, bărbatul a produs părților vătămate un prejudiciu de 289.992 lei, iar întreaga cantitate de motorină a fost indisponibilizată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut