fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

SURSE. Simona Albu desfășoară activitate în Primărie, deși are interdicție

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit unor surse din Primărie, Simona Albu, șef al Serviciului Juridic în cadrul Direcției Juridice a Primăriei municipiului Ploiești (foto sus, Simona Albu este îmbrăcată în alb), își continuă activitatea în Primărie, deși are interdicție în acest sens.

Potrivit Legii funcționarilor publici, Simona Albu a primit interdicție de a-și mai exercita funcția, fiind suspendată, ca urmare a faptului că este trimisă în judecată alături de fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, în dosarul privind finanțarea ilegală a echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

- Reclamă -

În plus, Simona Albu se pare că și-a luat și concediu medical pentru a încasa în continuare venituri, deși i s-a interzis să își exercite funcția. Cu toate acestea, mai multe persoane din Primărie ne-au spus că Simona Albu se duce în continuare la birou și interacționează cu angajații primăriei, cerându-le acestora documente și desfășurând în continuare activitate. Oamenii spun că Simona Albu încă mai vine la serviciu de la 9 dimineața până la ora 15.00, verifică toate documentele, care sunt semnate ulterior de o altă persoană de la Juridic, deși nu are voie să facă acest lucru, fiind suspendată din funcție.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut