fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Tragicomic: fostă șefă la Serviciul Control de la Urbanism, amendată pentru o construcție ilegală. FOTO-DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

Situație tragicomică la Urbanism, unde chiar fosta șefă a Serviciului Control, Daniela Șencu, a fost amendată pentru o construcție ilegală!

În perioada cât a fost primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu a numit-o şef Serviciu Control Documentaţii Publice, Disciplină în Construcţii, din cadrul Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană Ploieşti, pe Daniela Vali Șencu. Interesant este că a fost vorba de o numire temporară directă în funcție, fără ca aceasta să dea concurs pentru ocuparea postului și fără ca Direcția de Urbanism să își dea acordul. Aceasta a ocupat temporar acest post până în aprilie 2015.

- Reclamă -

În calitate de șefă la Serviciul Control, Daniela Șencu a intrat rapid în pâine și i-a făcut reclamație unei vecine, Elena Coman, ce locuia pe strada Crâșmărițelor din Ploiești. Vecina ridicase o construcție ilegală și, după reclamația respectivă, a fost pusă să o demoleze.

Numai că Daniela Șencu a aplicat legea doar în cazul vecinei și în cazul său a încalcat-o, primând propriul interes. Șencu și-a făcut o extindere la casa de pe strada Crâșmărițelor, dar fără autorizație. Și cum roata se învârte, vecina care fusese reclamată a făcut la rândul ei o reclamație împotriva șefei de la Serviciul Control, tot la Direcția de Urbanism. Confom procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor nr. 772/14.12.2015, Daniela Șencu a fost sancţionată contravenţional cu o amenda de 3.000 lei, pentru continuarea executării lucrărilor, fără solicitarea unei noi autorizaţii de construire. Pe lângă amendă, Danielei Șencu i s-a pus în vedere să intre în legalitate, mai exact să obțină autorizația de construcție (foto sus).

Conform surselor noastre, nici la această oră construcția ilegală din curtea Danielei Șencu nu a fost demolată, dar aceasta nici nu a obținut autorizație de construire, deși în momentul când i s-a dat amendă, cei de la Urbanism au făcut și poze ale construcției ilegale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut