fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

EXCLUSIV. Cinci persoane au furat un cadavru de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Cinci persoane au furat cadavrul unui bărbat de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești! Totul s-a întâmplat ieri, 2 februarie, după ce un pacient al unității medicale a decedat pe secția de Terapie Intensivă.

Bărbatul fusese internat în urmă cu aproximativ o săptămână pe secția de Nefrologie dar, în urma unui accident cardio-respirator a necesitat transferul la ATI, unde a decedat, iar ulterior un doctor a ieșit pe hol pentru a anunța rudele bărbatului de deces. Fiica defunctului a pătruns în cameră deși nu avea accesul permis, unde era trupul tatălui său, fiind urmată de alte patru persoane care o însoțeau. Cei cinci au iscat un scandal pentru a distrage atenția paznicilor de la ceea ce intenționau să facă, au mutat cadavrul pe o targă și l-au scos din spital, urcându-l într-o mașină.

- Reclamă -

În jurul orei 22.35 a fost anunțat incidentul la 112, iar poliția i-a identificat pe cei cinci bănuiți de faptă, trei bărbați și două femei. Poliția continuă cercetările și a deschis în cauză un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut