fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

UPDATE. Copilul de șase ani, inconștient, a fost preluat de elicopterul SMURD. Alte două persoane, transportate la spital

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Copilul de șase ani a fost preluat de elicopterul SMURD, fiind în stare gravă – inconștient. Alte două persoane adulte au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind vorba de mama copilului și de un bărbat care a suferit o fractură de femur. Cei doi adulți transportați la spital sunt conștienți.

UPDATE. Un copil de șase ani rămăsese încarcerat într-una din mașinile implicate în accident. Un elicopter SMURD va ateriza în zonă pentru a prelua copilul care a fost scos dintre fiarele mașinii de către pompierii ISU Prahova. Alți patru adulți sunt evaluați medical și urmează să fie stabilit dacă necesită transport la spital.

- Reclamă -

Știrea inițială:

Trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație pe DN 1, la ieșirea din Potigrafu înspre județul Ilfov, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. Se pare că o persoană este rănită și încarcerată într-unul din cele trei autoturisme. Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, traficul este îngreunat.

Reprezentanții ISU s-au deplasat la fața locului pentru a asista persoanele rănite și pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a persoanei încarcerate. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a afla cauze care au dus la producerea accidentului.

- Reclamă -

Vom reveni!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Închiriere pe termen lung sau achiziție flotă? Află care este soluția ideală pentru firme

Un automobil, fie că vorbim de mașină de oraș pentru deplasări în interes de serviciu sau un vehicul comercial,...
Sari la conținut