fbpx
joi, mai 16, 2024
spot_img

Criminala de la metrou i-a înjurat pe polițiștii care au prins-o

Citește Și

- Reclamă -

Magdalena Șerban, femeia în vârstă de 36 de ani care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, i-a apostrofat pe polițiștii în civil care au prins-o și au vrut să o ducă de urgență la audieri.

Aceștia au rugat-o să îi însoțească la secție pentru „a lămuri câteva aspecte”, fără a-i spune despre ce este vorba. Autoarea crimei a reacționat furibund, însă. Nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus „Sunteți niște derbedei”, au declarat pentru Libertatea surse judiciare. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă asasina s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută după câteva ore.

- Reclamă -

Femeia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice în perioada următoare. Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii crimei și va fi condamnată, va fi încarcerată într-un penitenciar. Dacă rezultatul expertizei va arăta că nu a avut discernământ, în cazul în care va fi condamnată, își va ispăși pedeapsa fie într-o secție specială de psihiatrie a unui penitenciar, fie într-un spital de boli nervoase.

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Sinăian prins că fura curent. Cum făcea acest lucru

Un bărbat din Sinaia are dosar penal după ce polițiștii au descoperit faptul că fura curent electric printr-o instalație...
Sari la conținut