fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Taximetrist ucis cu bestialitate de doi minori. Cadavrul a fost abandonat într-o padure

Citește Și

- Reclamă -
Polițiștii din Timiș au intrat în alertă după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pădure, în stare avansată de putrefacție.
Bărbatul, un taximetrist din Lugoj, nu a mai fost văzut de vecini de aproximativ o săptămână, însă nimeni nu i-a semnalat dispariția.
Un bărbat care se alfa în zona pădurii de la marginea localității Sinersig a sunat la 112 anunțând că a găsit un cadavru.

Ulterior, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la locul indicat și au început cercetările. Oamenii legii spun ca omul a fost ucis cu bestialitate, i s-a furat mașina și apoi a fost abandonat la marginea pădurii.

Taximetristul era un bărbat de 77 de ani, tată a doi copii, iar autorii crimei sunt doi minori. În noaptea crimei, bărbatul a plecat la o comandă în comuna Darova. Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenți, unul de 17 ani și altul de 15 ani. Primul l-a lovit pe taximetrist din spate cu cuțitul în gât și în zona feței. Cei doi au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat.

- Reclamă -

Minorii i-au luat taximetristului telefonul mobil, aproximativ 200 de lei și mașina. Ulterior, aceștia au plecat la Timișoara unde au vândut telefonul, apoi s-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcul Copiilor, după care s-au întors la Darova. Taximetristul era dispărut  de mai bine de o săptămână. El nu mai fusese văzut din noaptea de 12-13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia deoarece locuia singur.

Se pare că momentul în care taximetristul a fost ucis a fost surprins de camerele de supraveghere din localitate.

sursa: cancan.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut