fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Comentariile negative de pe pagina IGPR au fost șterse, iar autorilor le-au fost blocate conturile

Citește Și

- Reclamă -

Zeci de persoane care au scris comentarii negative pe pagina de Facebook a IGPR susțin că le-au fost blocate conturile, recenziile lor fiind șterse. Totul, după ce ratingul paginii de socializare a Poliției Române a scăzut drastic după sanționarea șoferului cu numer de înmatriculare anti-PSD.

„Pe mine m-au raportat si mi-au șters recenzia”, „Si eu a trebuit sa folosesc setarile de securitate ale contului sa il recuperez. Sclavul tot sclav, dar mai e si frustrat daca ii spui in față”, „Se pare că au rămas doar recenziile persoanelor publice, de frica escaladarii scandalului, nouă celorlalți ni s-a blocat posibilitatea de a mai face recenzii”, „Mie tocmai ce mi se blocase contul de Facebook, dupa rating”, „Tocmai am avut contul inchis si rating-ul de aici anulat. Oare cine o fi dat report? Voi, nenorocitii de militieni,Sunt de acord cu colegul vostru, sa nu mai sunam la politie daca acem o problema, insa nici sa nu va mai platim ca oricum o facem degeaba!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Poliției Române.

- Reclamă -

Oamenii au format un grup în care contesta activitatea IGPR.

„Politia Romana raporteaza la Facebook pt „activitate suspecta” persoanele care au lasat review-uri de 1 stea pe pagina lor. Oamenii se trezesc cu contul de Facebook suspendat, trebuie sa si-l recupereze si apoi.. surpriza! review-ul lor a disparut de pe pagina Politiei Romane si sunt blocati din a lasa alt review sau a semnala situatia la Facebook. Suntem deja o gramada in situatia asta.

EXACT pentru ce platesc eu taxe si impozite: managementul imaginii lor pe Facebook si suspendarea cetatenilor nemultumiti. Asa ca ne adunam sa ii raportam noi pe ei, aici: https://www.facebook.com/groups/1858702844425514″, se arată într-o postare.

- Reclamă -

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un fake-news care anunță case cu 2.000 de lei lângă Sibiu blochează activitatea unei primării: oameni din toată țara sună să cumpere 

O știre care apare constant pe rețele de socializare spune că în comuna Bruiu, primăria scoate la vânzare case...
Sari la conținut