fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Profesorul din Ploiești acuzat că a bătut un elev cu scaunul ar putea fi adus cu mandat la audieri

Citește Și

- Reclamă -

Profesorul de biologie din Ploiești, acuzat că a bătut un elev cu scaunul, ar putea fi adus cu mandat la audieri! Bărbatul a fost citat la Secția 4 Poliție din Ploiești pentru luni, 10 decembrie, ora 10, dar nu s-a prezentat, potrivit unor surse apropiate anchetei. Conform legii, o persoană citată la Poliție trebuie să-și justifice absența, iar acesta se pare că până acum nu a făcut-o.

Vă reamintim faptul că scenele în care respectivul profesor ar fi lovit un elev cu un scaun au fost înregistrate săptămână trecută, cazul fiind sesizat de mama copilului. Aceasta a anunțat că merge luni la Serviciul de Medicină Legală şi apoi la Poliţie, pentru a face demersurile necesare anchetei.

- Reclamă -

Conform spuselor acesteia, fiul ei este elev al şcolii Ioan Grigorescu, fostă 17, din cartierul ploieştean Dorobanţul. Marţi, săptămâna trecută, la ora de biologie, profesorul s-ar fi enervat din cauza comentariilor unui elev. Fiul femeii care a sesizat incidentul i-ar fi cerut profesorului să se dea la o parte din faţa tablei, pentru a vedea ce scrie.

Un alt elev i s-ar fi adresat colegului, spunându-i ironic, ”să se dea cu capul de tablă (n.r.-profesorul)”. Acesta ar fi auzit şi, nervos, ar fi pus mâna pe scaun şi l-ar fi alergat pe cel care i-a cerut să se dea din dreptul tablei, crezând că acesta a fost şi cel necuviincios.

Ceea ce a urmat se vede în imaginile înregistrării. O colegă a elevului a înregistrat întreaga scenă, care a ajuns în posesia mamei elevului agresat. Aceasta susţine şi că directoarea şcolii ar fi aflat încă de miercuri, cerându-le elevilor să şteargă imaginile, sub ameninţarea aplicării unei ”amenzi”, nedorind ca imaginea şcolii să fie afectată. Iniţial, nici elevul nu povestise acasă întâmplarea. Mama a fost chemată la şcoală, vineri, de către diriginte, pentru a i se comunica faptul că fiul ei va avea nota scăzută la purtare. Încercând să afle ce a generat o astfel de măsură, părintele l-a luat la întrebări pe cel mic, mai ales că acesta prezenta urme vizibile de zgârieturi pe ceafă. Copilul a fost nevoit să istorisească propria variantă a incidentului. Aşa a aflat că profesorul de biologie este un cadru didactic pensionat, care îi ţine locul titularei catedrei, aflată în concediu medical, scrie adevarul.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut