fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

O tânără de 18 ani a fost arestată pentru furturi comise prin metoda „Pomana”

Citește Și

- Reclamă -

Judecătoria Ploiești a decis ca o fată de 18 ani să fie arestată pentru furturi comise prin metoda „Pomana”. Potrivit unor surse, tânăra se numește Ștefan Alexandra Mihaela și este din localitatea Chiajna, județul Ilfov. Decizia instanței vine în urma unei acțiuni a Poliției Prahova de marți, 7 mai, când oamenii legii au efectuat șase percheziții la persoane bănuite de furturi prin această metodă.

Polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au efectuat marți, 7 mai, șase percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe prin metoda ”pomana”. Patru persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Cinci descinderi au avut loc în județul Prahova, iar una în județul Ilfov.

- Reclamă -

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele în cauză ar fi săvârșit trei infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia, sub pretextul oferirii de alimente și bani în memoria unor persoane decedate, determinau victimele să le permită accesul în locuință. Ulterior, ar fi creat un context în care unul din bănuiți reușea să sustragă sume de bani deținute în locuință de persoanele vătămate.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 10.000 de lei.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut